Bota e sekrete e Pemëve
Bota e sekrete e Pemëve

Bota e sekrete e Pemëve

ep. 6, Dokumentar shqiptar, Dokumentar, Malet, lumenjtë, liqenet janë gjithçka që e bën të mahnitshme natyrën dhe peizazhet që ajo na ofron. Pemët janë elementi i natyrës që ndryshon bashkë me stinët e vitit. Kjo është historia e magjishme e pemëve të Irlandës