Bota është e jotja-premierë
Bota është e jotja-premierë

Bota është e jotja-premierë

Film Artistik, Francë, 2018. Director: Romain Gavras; Starring: Karim Leklou, Isabelle Adjani, Vincent Cassel. Komedi, krim. François, një shpërndarës i vogël droge, ëndërron një jetë tjetër, por e ka të pamundur për ta përballuar. Pasi merr përsipër një punë në Spanjë, planet e tij do të prishen nga banda e tij e paaftë dhe problemet e nënës së tij e cila i ka humbur të gjitha kursimet e tij në kumar