Bota sipas Anish Kapur
Bota sipas Anish Kapur

Bota sipas Anish Kapur

Dokumentar i huaj, Një portret i artistit me famë botërore. Gjithnjë në kërkim të formave të reja mbi skulpturën dhe konceptimin metafizik të hapësirës