BOTË E PADUKSHME
BOTË E PADUKSHME

BOTË E PADUKSHME

Dramë, 1987. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Robert Ndrenika, Roza Anagnosti, Eva Alikaj, Kristaq Skrami. Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës, një mjeke, e cila eksperimenton një auto vaksinë. Veç vështirësisë së punës, asaj i duhet gjithashtu të përballet me njerëz jo kompetentë dhe të paaftë.