BRIAN CLOUGH
BRIAN CLOUGH

BRIAN CLOUGH

RTSH arkiv. Cikli i dokumentarëve"Perandorët e futbollit", i realizuar nga Olsi Karagjozi, sjell në ekran jetën dhe karrierën e trajnerëve më të shquar të këtij sporti nga mbarë bota.