Brigje të humbura
Brigje të humbura

Brigje të humbura

Dokumentar, Dy faktorë rrezikojnë vijën bregore të Shqipërisë: shkatërrimi i bregut prej skalierave të gurit dhe erozioni detar. Të dy, të shkaktuar nga njeriu, por ndërsa e para është lokale, tjetra, e dyta është globale. Si mund të ndërhyjmë?