Bujar Qamili
Bujar Qamili

Bujar Qamili

Bujar Qamili është një këngëtar shumë i njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo popullore e Shqipërisë së veriut dhe popullore shkodrane. Ai prej shumë vitesh sjell në Tiranë koncerte recitale me këngët më të mira të qytetit të Shkodrës e zonave të tjera të Shqipërisë. Të ftuarit e tij sjellin surpriza dhe këngë të veçanta për të kënduar. Një koncert i bukur dhe mbresëlënës. Viti 2018