Bukë dhe cirk-premierë
Bukë dhe cirk-premierë

Bukë dhe cirk-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Një program nga Artan Imami. PD: Gara për Tiranën. Të ftuar: Oriela Nebiaj, Orjola Pampuri, Belind Këlliçi, Ivi Kaso