Bukuria e përjetshme
Bukuria e përjetshme

Bukuria e përjetshme

Dramë, 2019. Director: Craig Roberts; Starring: Sally Hawkins, David Thewlis, Billie Piper. Pasi Jane bie në depresion prej sëmundjes së skizofrenisë, ajo fillon të kërkojë burime të reja dashurie e shprese dhe rezultatet janë vërtet mbresëlënëse