Bulqiza, futboll në një jetë"Prej kromi"
Bulqiza, futboll në një jetë"Prej kromi"

Bulqiza, futboll në një jetë"Prej kromi"

Dokumentar, Shqipëri, Për herë të parë Bulqiza arrin të kalojë në Kategorinë e Dytë. RTSH Sport hyn në qytetin që veç minierave njihet dhe për sportin. Përgatiti: Saimir Demi. Prodhim i vitit 2020