BUQETË KËNGËSH
BUQETË KËNGËSH

BUQETË KËNGËSH

RTSH, 2002. Regjia: Arian Çuliqi. Emision televiziv me moderatoren Silvana Braçe. Një shëtitje në galerinë muzikore të këngëtares së mirënjohur Mimoza Selimi dhe një performancë në skenën e studios së RTSH me këngë të përzgjedhura nga repertori i saj.