BURRA PËR SHTËPI
BURRA PËR SHTËPI

BURRA PËR SHTËPI

ses. 4, ep. 7, Film Serial, SHBA, 2012. Directors: Ellie Beaumont, Tim Pye, DrewProffitt; Starring: Firass Dirani, Rhys Muldoon, Gary Sweet. Lufta me Kane kërcënon të prishë betejën e Justin për kujdestarinë. Gemma shtrohet në spital me komplikime nga shtatzënia. Abi gënjen për shtatzëninë e saj për t’i bërë përshtypje shefit, ndërsa Kane dhe Alex, organizojnë një festë surprizë për shokun e ri të shtëpisë