Burra për shtëpi-ritransmetim
Burra për shtëpi-ritransmetim

Burra për shtëpi-ritransmetim

ses. 3, ep. 7, Film Serial, SHBA, 2012. Directors: Ellie Beaumont, Tim Pye, DrewProffitt; Starring: Firass Dirani, Rhys Muldoon, Gary Sweet. Teksa është duke u rikuperuar nga infarkti në zemër, Lewis vihet në vështirësi për të rrëfyer të vërtetën për të dhe Belle-n. Pasi fyen drejtorin, Abi merr një vendim të nxituar për të ardhmen e Poppy-t