Bylbyli në pranverë
Bylbyli në pranverë

Bylbyli në pranverë

Koncert, Shqipëri, 2021.1 Mars 1939: "Manifestimi i Kangës Pleqërishte", nga bylbyli i këngës shqiptare, Marie Kraja dhe pianistja Lola Gjoka. 1 mars 2021: rikthim i këngëve pas 82 vitesh, me sopranon Ulpiana Aliaj, tenorin Kastriot Tusha dhe pianisten Ardita Bufaj