Çelajt në rrjedhën e kohës
Çelajt në rrjedhën e kohës

Çelajt në rrjedhën e kohës

Dokumentar, Familja e Çelajve u bashkua për mbrojtjen e interesave kombëtare Shqiptare dhe bashkimin e trojeve etnike. Lidhja e tyre bashkë me komitetin për"Mbrojtjen Kombëtare të Kosovës me qendër në Shkodër për mbrojtjen e të drejtave të Plavë-Gucisë