Celine Dion
Celine Dion

Celine Dion

Koncert recital, Celine Dion është një këngëtare kanadeze, lindi me 30 Mars 1968 në një familje të madhe. Në vitin 1982 ajo fitoi Yamaha World Popular Song Festival dhe në 1988 fitoi çmimin e parë në Festivali Evropian me këngën"Ne partez pas sans moi "ku prezantoi Zvicrën