Çfarë më ofron
Çfarë më ofron

Çfarë më ofron

Rtsh arkiv. Emision televiziv në të cilin bëhen pjesë në mënyrë spontane nëpërmjet udhëtimeve në Shqipëri njerëz të thjeshtë nga qytete dhe fshatra të ndryshëm. Nën drejtimin e Edmond Priftit, ky emision përcjell pjesë nga jeta e përditshme në Vithkuq