Champions League 2021-22: Përmbledhje J5-Dita1-ritransmetim
Champions League 2021-22: Përmbledhje J5-Dita1-ritransmetim

Champions League 2021-22: Përmbledhje J5-Dita1-ritransmetim

Golat dhe emocionet e ndeshjeve te grupeve te zhvilluara te martën per javen e pestë të Champions League, sezoni 2021-22. Koment: Kristo THOMA