Çiklokros (Kampionati Botëror 2022) -ritransmetim
Çiklokros (Kampionati Botëror 2022) -ritransmetim

Çiklokros (Kampionati Botëror 2022) -ritransmetim

Edicioni i 73-të i kampionatit botëror të çiklokrosit. Kampionët më të mëdhenj të disiplinës por dhe protagonistët e çiklizmit në rrugë sfidohen në SHBA për titullin botëror. Holandezi Mathieu van der Poel, kampion në fuqi. Koment: Genc ANGJELI