Clint Eastwood, një jetë në kinema
Clint Eastwood, një jetë në kinema

Clint Eastwood, një jetë në kinema

Dokumentar i huaj, Portreti kompleks i aktorit prej syve të akullt në filmat e Sergio Leone, por edhe producent dhe regjisor indipendent i suksesshëm që arriti t’i imponojë vizionin e tij Hollywood-it duke fituar dhe çmimin Oskar. Nga Amerika e inspektorit Harry tek ajo e Gran Torinos, një urë lidhëse e një realiteti përherë në zhvillim