Ç'po shpik Andi?
Ç'po shpik Andi?

Ç'po shpik Andi?

Aventurë animacion serial, Shtetet e Bashkuara, 2001. Director: Nick Vallikanis. Andi është një djalosh mjaft çamarrok që përfshihet vazhdimisht në aventura të ndryshme dhe krejt të pazakonta duke u bërë shakara ndonjëherë edhe bezdisëse komunitetit të banorëve të qytezës ku banon