CYRANO, DASHURIA IME
CYRANO, DASHURIA IME

CYRANO, DASHURIA IME

Komedi, dramë, histori, 2018. Director: Alexis Michalik; Starring: Thomas Solivérès, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner. Në Parisin e 1897-ës, Edmond Rostand, një dramaturg, nuk i ka mbushur ende të tridhjetat, por tashmë ka dy fëmijë dhe telashe pafund. Ka dy vjet pa shkruar asgjë. Në dëshpërim e sipër zotohet të vërë në skenë një vepër të pashkruar ende. Mes shumë peripecish ai nis punën për shfaqjen për të cilën ka vetëm titullin"Cyrano de Bergerac".