Dallga Hokusai
Dallga Hokusai

Dallga Hokusai

Dokumentar i huaj/Art/Kulturë, Dallga e madhe e Kanagawës që bëri të famshëm piktorin japonez Hokusai. Është vepra më e njohur e piktorit dhe ndër pikturat më të rëndësishme të artit japonez, e menduar të jetë realizuar në fillim të 1800-ës