Darius Milhaud dhe muzika e tij
Darius Milhaud dhe muzika e tij

Darius Milhaud dhe muzika e tij

Dokumentar i huaj, Darius Milhaud kompozitori më i njohur i muzikës simfonike franceze të shek. të 20-të. I influencuar nga Jazz-i dhe muzika braziliane ai do të bëhej pararoja e kompozicionit modernist