DASHURI E NDALUAR
DASHURI E NDALUAR

DASHURI E NDALUAR

Romancë, 2018. Director: David L. Cunningham; Starring: Jim Caviezel, Matt Dillon, Juliet Mills. Një rrëfenjë e jashtëzakonshme dashurie që ka në sfond plantacionet e kafesë në Hawai-n e viteve 1920. Një djalë i ri do të kapërcejë kufijtë e racës dhe klasës shoqërore për të ndjekur një dashuri të ndaluar.