Dashuri me shikim të dytë
Dashuri me shikim të dytë

Dashuri me shikim të dytë

Komedi, dramë, fantazi, 2019. Director: Hugo Gélin; Starring: François Civil, Josepine Japy, Benjamin Lavenhe. Olivia dhe Rafael janë një çift i që janë bashkë që prej gjimnazit. Ajo është një pianiste ndërsa ai një shkrimtar librash fantashkencorë. Por, një ditë papritur Rafael zgjohet në një realitet të ri, ku nuk është më i martuar me Olivian. Tani atij i duhet ta rifitojë edhe një herë zemrën e saj.