DASMA E GORËS
DASMA E GORËS

DASMA E GORËS

Dokumentar rreth traditave dhe zakoneve që kanë ruajtur ndër breza shqiptarët e krahinës së Gorës, pozicionuar në trekëndëshin që ndan Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut