DELFINI BERNI
DELFINI BERNI

DELFINI BERNI

Film Artistik, 2018. Director: Kirk Harris; Starring: Lola Sultan, Logan Allen, Kevin Sorbo. Aventurë, komedi, familjar. Një aventurë familjare e cila në qendër ka një vëlla dhe motër që miqësohen me një delfin të ndarë nga familja e tij. Teksa përpiqen të shpëtojnë mikun e tyre të ri ata zbulojnë një plan sekret që mund të shkatërrojë plazhin dhe gjithë jetën në det. Fëmijët angazhohen për ta ndaluar këtë p