Delfini i bardhë
Delfini i bardhë

Delfini i bardhë

Aventurë animacion serial, Francë, 1971. Director: René Borg. Një film vizatimor që tregon aventurat e delfinit shumë të zgjuar, Um, i cili i bashkohet në aventurat e përditshme vogëlushit 13 vjeçar, Ian, dhe motrës së tij 7 vjeçare, Marina, të cilët jetojnë buzë detit së bashku me xhaxhin e tyre Patrik, një marinar i vjetër.