DHIMBJA E DASHURISË
DHIMBJA E DASHURISË

DHIMBJA E DASHURISË

ep. 10, Serial, Shqiperi, 2008. Në këtë serial tregohet historia e një vajzë, e cila ka qenë e internuar për disa vjet dhe rikthehet sërish në Tiranë, ku kërkon që të vendosë raportin që ka pasur. Në këtë rol kryesor, interpreton aktorja Anila Bisha një nga aktoret më të mira të filmit, e cila ka ditur që të përballojë me shumë sukses, por dhe me gjetje origjinale një rol të vështirë, sepse është një rol në dy kohë.