Dinofroz
Dinofroz

Dinofroz

Aventurë animacion serial, Itali, 2011. Director: Orlando Corradi. Seriali përshkruan aventurat e Tomit, një djali 12-vjeçar dhe miqve të tij, të cilët, pasi luajnë një lojë tavoline, mbërrijnë në një botë ku mund të shndërrohen në dinosaurë duke përdorur gurë të quajtur Rockfroz