DITARI I NJË FËMIJE QARAMAN
DITARI I NJË FËMIJE QARAMAN

DITARI I NJË FËMIJE QARAMAN

Film Artistik, 2010. Starring: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris. Greg Hefli është një 11-vjeçar që konfliktohet vazhdimisht me vëllain e tij adoleshent Rodrikun dhe vëllain e vogël Manin. Por më së shumti ai është i shqetësuar për fillimin e shkollës nëntëvjeçare. Filmi bazohet në romanin me të njëjtin titull të shkrimtarit Jeff Kinney