Ditë pas dite-drejtpërdrejt
Ditë pas dite-drejtpërdrejt

Ditë pas dite-drejtpërdrejt

Emision, Shqipëri, 2022. Një emision i përditshëm informativo-argëtues, ku në sallonin e Fjodora Fjorës çdo ditë do takoheni me disa personazhe të përhershëm dhe të ftuar nga të gjitha fushat