Ditë pas dite-ritransmetim
Ditë pas dite-ritransmetim

Ditë pas dite-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2022.1. Tenisi, sporti që njihet si loja e aristokratëve. I ftuar, Fatos Nallbani, trainer tenisi. 2. Mirësevini tek Sofra Tironse. I ftuar, Arben Tafaj, Kryetar i Shoqatës Tirana dhe Erald Bakalli, skenograf. 3. Grida Duma, jeta, politika dhe të rinjtë. E ftuar, Grida Duma, deputete dhe pedagoge