Ditët e fundit të Stalinit
Ditët e fundit të Stalinit

Ditët e fundit të Stalinit

Dokumentar, Ditët e fundit të diktatorit famëkeq rus. Çfarë fshihej pas mureve të fortesës në pyll ku Stalini po orkestronte strategjitë e tij finale. Dëshmi dhe fakte nga njerëzit e bashkëpunëtorët e tij më të afërt. Një histori e jashtëzakonshme që vjen përmes këtij dokumentari prodhuar nga Televizioni Publik Rus