DITËT E FUNDIT TË VERËS
DITËT E FUNDIT TË VERËS

DITËT E FUNDIT TË VERËS

Dramë, romancë, 2013. Director: Jason Reitman; Starring: Kate Winslet. Një nënë e vetme dhe me depresion, e cila jeton me djalin e saj të vetëm, njihet dhe merr nën kujdes një kriminel të arratisur nga burgu. Teksa mësojnë historinë e tij të vërtetë, opsionet e tyre bëhen gjithnjë e më të kufizuara.