Djathi i dhisë
Djathi i dhisë

Djathi i dhisë

Dokumentar i huaj, Chrystel dhe Clément, të dy banorë të qytetit, sapo kanë marrë përsipër një fermë në mënyrë që të prodhojnë djathëra. Filmi përfshin përvojat e ndryshme të të mësuarit dhe shumë vështirësi gjatë vitit të tyre të parë