Domatet dhe lakmia
Domatet dhe lakmia

Domatet dhe lakmia

Dokumentar i huaj, ǒlidhje kanë domatet me migrimin masiv? Domatet janë një çip pokeri në politikat globale të tregtisë. Produktet e subvencionuara nga BE, Kina dhe gjetkë shiten me çmime dumping, duke shkatërruar tregjet dhe jetesën në Afrikë gjatë procesit