DON KISHOTI NË TIRANË
DON KISHOTI NË TIRANË

DON KISHOTI NË TIRANË

RTSH arkiv. Regjisori Pali Kuke dhe aktori Agim Bajko, sjellin të ekranizuar nëpërmjet humorit një nga personazhet e njohur të letërsisë spanjolle, Don Kishotin e Servantesit