DOSJA GRI-FORCAT RENEA
DOSJA GRI-FORCAT RENEA

DOSJA GRI-FORCAT RENEA

Emision, Shqipëri, Nje cikel dokumentaresh investigative me ngjarjet me te bujshme kriminale te kohes. Nje emision qe do te vere lupen mbi kroniken e zeze, ne kontekstin e aktualitetit. Cila eshte ana e erret e Shqiperise se pas viteve 90’, mes tranzicionit dhe fenomeneve krminale? !