DREAMER MODE ON-2021
DREAMER MODE ON-2021

DREAMER MODE ON-2021

Gati për muzikë? Liceu Artistik "Jordan Misja "në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjellin koncertin"Dreamer Mode On "në Amfiteatrin e Tiranës. Koncerti promovon të rinjtë shqiptarë që duan ti bashkohen rrugës së bukur të artit duke sjell në skenë perla nga muzika shqiptare dhe ajo e huaj, të performuara nga 10 artistë të talentuar, të cilët studiojnë në artin e muzikës. 2021