Dritë
Dritë

Dritë

Dokumentar, Shqipëri, Dokumentar kushtuar fotografit me famë botërore Gjon Mili. Me rastin e 102 vjetorit të lindjes. Një udhëtim në zbulim të sekretit të dritës dhe teknikave të fotografisë