Dritëhijet e Çajupit
Dritëhijet e Çajupit

Dritëhijet e Çajupit

Cikli"Portrete". Andon Zako Çajupi është një nga përfaqësuesit më të mëdhenj të letërsisë përparimtare shqiptare. Me veprat e tij, që shquhen nga patriotizmi luftarak, fryma e spikatur demokratike, karakteri popullor, spontaniteti dhe realizmi në pasqyrimin e jetës. Idea dhe realizimi: Arjan Dodbiba, Kliton Nesturi, Stefan Bulo. Producent: Ferdinand Sula. Prodhim i v