Driteroi ynë
Driteroi ynë

Driteroi ynë

Dokumentar, Dokumentar kushtuar poetit dhe shkrimtarit të madh, urtakut Dritëro Agolli. Skenari nga Vllasova Musta. Regjia nga Ilia Terpini. Viti 2016