Duaje emrin tend
Duaje emrin tend

Duaje emrin tend

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1984. Tre studentë të Inxhinjerisë së minjerave caktohen të bëjnë praktikën në ndërmarjen e përpunimit të kromit. Jona e cila gjendet në mes të dy shokëve të saj, por e cila preferon dashurin e Arsenit po pa lënduar Agronin, i cili ndjen ndoshta diçka mes tyre. Arseni kërkon nga Jona të tregohet e arsyeshme me të, dhe i kërkon të ndërhyjë në minisrti për çështjen e caktimit të tij në tiranë