DUEL I HESHTUR
DUEL I HESHTUR

DUEL I HESHTUR

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1967. Director: Dhimiter Anagnosti; Starring: Rikard Ljarja, Ndrek Luca, Reshat Arbana. Ramiut i kërkohet nga një komandë e një flote të huaj, të dëshmojnë kundër qeverisë shqiptare në gjyqin e Hagës, se kanë minuar një rrugë detare, kanalin e Korfuzit. Në kantierin detar është e ankoruar një anije e flotës ushtarake e cila është për rimont. Rahmiu bën planin e largimit në bashkëpunim me Islamin dhe Pepinin, se si ta rrëmbejnë dhe të mund të largohen nga territori shqiptar