DUHET TË FLASIM
DUHET TË FLASIM

DUHET TË FLASIM

Komedi, 2016. Director: David Serrano; Starring: Belén Cuesta, Carla Diego, Verónica Forqué. Nuria është një grua që ka gjithçka: një jetë të mirë, një punë të shkëlqyer dhe një të dashur i cili sapo i ka propozuar për martesë. I vetmi problem që ajo ka, është se duhet të bindë burrin e saj legjitim për t’u divorcuar.