Dukagjini mes bukurisë dhe izolimit
Dukagjini mes bukurisë dhe izolimit

Dukagjini mes bukurisë dhe izolimit

Dokumentar, Shqipëri, Dukagjini ndodhet 4 orë larg qyetit të Shkodrës, mes bukurisë dhe izolimit mes maleve. Jeta e banorëve të kësaj zone, plot pragje, ujëvara, kanione dhe gryka. Idea dhe realizimi: Tom Therçaj