DY BILETA LOTARIE
DY BILETA LOTARIE

DY BILETA LOTARIE

Komedi, 2016. Director: Paul Negoesku; Starring: Andrea Abeli, Mircea Banu, Dorian Boguta. Tre burra nga një qytet provincial kanë nevojë urgjente për para dhe vendosin të blejnë një biletë lotarie. Ata fitojnë lotarinë, por shpejt bileta e tyre vidhet. Tre burrat e dëshpëruar ndërmarrin një udhëtim për të gjetur biletën e tyre të humbur të lotarisë dhe përjetojnë të gjitha llojet e aventurave.