Dy jetë-ritransmetim
Dy jetë-ritransmetim

Dy jetë-ritransmetim

ep. 217, Serial, Spanjë, 2021. Një nga prodhimet origjinale më të sukesshme të Radio Televizionit Spanjoll, Bambú dhe Canal+, kandidat për Emmy Awards 2022. Historia magjepsëse e dy grave nga dy epoka të ndryshme: Julia, një grua 30-vjeçare në Spanjën e sotme dhe gjyshja e saj Karmen, e cila zbarkon në Guinenë Ekuatoriale të viteve'50-të, atëherë një koloni spanjolle.